Vår gravade lax är en perfekt huvudrollsinnehavare på vilken buffé som helst. För att den verkligen ska smaka rätt toppas den med Halländsk midsommardill. Den hackar vi för hand innan vi konserverar, vilket gör att dillen doftar och smakar färskt när..
Vår gravade lax är en perfekt huvudrollsinnehavare på vilken buffé som helst. För att den verkligen ska smaka rätt toppas den med Halländsk midsommardill. Den hackar vi för hand innan vi konserverar, vilket gör att dillen doftar och smakar färskt när..
Att kallröka lax är en långsam och varsam process. Först torrsaltas laxen, varpå den trycks samman i korgar. Det ger en tjockare lax. När vi eldat upp en härd av fint spån – temperaturen överstiger aldrig 600 grader – fås en vit, ren och kompakt rök...
Vår dubbelrökta filé förenar traditionell kallrökning och fin röksmak. Därefter varmröks fisken och det säkerställer att filén blir fantastiskt saftig med en mild, men distinkt, röksmak.
..